ramenplaatser

onze diensten

Ramen en deuren plaatsen is ons vak. Ramenplaatser is de specialist voor het plaatsen van ramen, deuren en glas. Wij bieden ook kraanassistentie, mobiele kraanverhuur en glasplaatsing met kraan aan in Wommelgem, Antwerpen en omgeving.

onze onderneming

Zowel aan professionelen als particulieren biedt Ramenlaatser snel de beste glas plaatsers om werken uit te voeren zoals glas plaatsen met mobiele kraan, kraanassistentie en andere glaswerken.
Ramenplaatser behoort tot de beste specialisten in zijn sector en trots op de kwaliteit van zijn uitgevoerde werken.

kraanwerk-4
Ramenplaatser bieden wij u kraanassistentie, mobiele kraan huur en het glas plaatsen met kraan in de kortste tijd in wommelgem en omgeving.
Ramenplaatser bieden wij u kraanassistentie, mobiele kraan huur en het glas plaatsen met kraan in de kortste tijd in wommelgem en omgeving.
plaatsen-van-glas-5

DE BESTE OP DE MARKT

Ramenplaatser plaatst glas, cassettegevels in alucobond, aluminium, zink, ramen en deuren in PVC, aluminium, hout, gordijngevels en balustrades. We hebben ook over rollend materieel voor vervoer van ramen en glas en gespecialiseerd gereedschap voor het plaatsen van ramen, deuren en gordijngevels. 

We beschikken ook over een aantal hulpstukken zoals meerdere glaszuigers, werfaanhangwagen, bestelwagens, rijplaten ... om de meest uiteenlopende kraanwerken tot een goed einde te brengen.

Contact ons

Voor al uw vragen en een vrijblijvende offerte aarzel niet ons te contacteren.

Bekijk onze sociale media waar u een aantal van onze werken en ons team van glas plaatsers kunt zien.


© Copyright 2019 Ramenplaatser - Theme: Elesoft by ThemeFurnace.

Call Now ButtonBel ons