Onze Strategie

Gedurende de afgelopen 7 jaar, was Ramenplaatser’s doel om een betrouwbare leverancier van ramen en deuren oplossingen te worden, zowel voor grote bedrijven/onderaannemers als voor middelgrote en kleine projecten. We zijn erin geslaagd een veelzijdig team van professionals op te bouwen dat kan omgaan met bijna alle onvoorspelbare situaties of werfomstandigheden.
Onze strategie voor de komende jaren (2017-2020) is opgebouwd rond het concept van autonome groei, met behulp van interne middelen. Zo is onze aanpak opgesplitst in 4 peilers:

1. Marktpositionering:

Onze vertrouwde aannemers volledig tevreden stellen terwijl we nieuwe, spannende projecten aangaan, moet een topprioriteit voor Ramenplaatser worden in de komende jaren.

2. Deskundigheid verder verdiepen:

Wij streven ernaar om betrokken te raken in meer complexe projecten, door geïntegreerde diensten te leveren aan klanten.

3. Groene oplossing uitbreiden:

De toekomst is groen en de mogelijkheden in dit domein zijn veelbelovend voor de volgende jaren. We willen niet alleen deze trend volgen, maar ook pioniers in dit gebied worden.

4. Onderhoud:

Ongeacht het type raam, deur of gordijngevel dat u bezit, het onderhoud is een cruciaal onderdeel om de duurzaamheid van uw investering te waarborgen. We bieden ook onderhoudsdiensten voor zowel de residentiële als industriële gebouwen .

Contact ons:


© Copyright 2020 Ramenplaatser - Theme: Elesoft by ThemeFurnace.

Call Now ButtonBel ons